Verder naar inhoud
Terug naar overzicht

Statistieken op website: waar staan we?

253.jpg

Geregeld vroeg u ons om cijfers over de voortgang van ons werk. Daarover rapporteerden wij tot nu toe in een wekelijks nieuwsbericht. Vanaf vandaag kunt u zelf precies bekijken hoe ver we zijn.

 

We laten met statistieken zien hoeveel schademeldingen er binnenkomen, hoeveel schadeopnames we doen en hoeveel besluiten we hebben genomen.

Voortvarend

In het Besluit mijnbouwschade Groningen waarmee de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen is opgericht, staat dat de Commissie voortvarend, ruimhartig, rechtvaardig en onafhankelijk moet besluiten over schademeldingen. Of het ons, als pas opgerichte organisatie, al snel lukt om voortvarend te zijn, kunt u vanaf vandaag zelf volgen en beoordelen.

Samenvatting

Op de homepage van deze website vindt u voortaan een samenvatting van het aantal schademeldingen, het aantal schadeopnames dat door deskundigen gedaan wordt en het aantal besluiten dat de Commissie neemt. Als u doorklikt, komt u op een webpagina met staafdiagrammen die deze gegevens over een langere periode laten zien.

Actueel

We doen ons best om de situatie actueel en duidelijk weer te geven. We verversen de cijfers elke dinsdag- en vrijdagmiddag. Op termijn willen we dat dagelijks doen en als onze automatisering staat en de systemen zijn ingeregeld zelfs ‘real time’. Ook bekijken we de komende tijd of er nog meer cijfers zijn die mogelijk relevant voor u kunnen zijn. Voor uw suggesties houden we ons van harte aanbevolen. Als u dat wilt, kunt u onderaan dit artikel uw reactie geven.