Statistieken op website: waar staan we?

01-06-2018
De voortgang in cijfers

Geregeld vroeg u ons om cijfers over de voortgang van ons werk. Daarover rapporteerden wij tot nu toe in een wekelijks nieuwsbericht. Vanaf vandaag kunt u zelf precies bekijken hoe ver we zijn.

We laten met statistieken zien hoeveel schademeldingen er binnenkomen, hoeveel schadeopnames we doen en hoeveel besluiten we hebben genomen.

Voortvarend
In het Besluit mijnbouwschade Groningen waarmee de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen is opgericht, staat dat de Commissie voortvarend, ruimhartig, rechtvaardig en onafhankelijk moet besluiten over schademeldingen. Of het ons, als pas opgerichte organisatie, al snel lukt om voortvarend te zijn, kunt u vanaf vandaag zelf volgen en beoordelen.

Samenvatting
Op de homepage van deze website vindt u voortaan een samenvatting van het aantal schademeldingen, het aantal schadeopnames dat door deskundigen gedaan wordt en het aantal besluiten dat de Commissie neemt. Als u doorklikt, komt u op een webpagina met staafdiagrammen die deze gegevens over een langere periode laten zien.

Actueel
We doen ons best om de situatie actueel en duidelijk weer te geven. We verversen de cijfers elke dinsdag- en vrijdagmiddag. Op termijn willen we dat dagelijks doen en als onze automatisering staat en de systemen zijn ingeregeld zelfs ‘real time’. Ook bekijken we de komende tijd of er nog meer cijfers zijn die mogelijk relevant voor u kunnen zijn. Voor uw suggesties houden we ons van harte aanbevolen. Als u dat wilt, kunt u onderaan dit artikel uw reactie geven.

 

Reacties

Member for

49 jaar

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 07/06/2018 - 14:39

Permalink

boer Henk
07-06-2018 14:34
Kunt u tevens vermelden in een statistiek hoeveel schades van het oude CVW zijn gevorderd: schadeopnames en besluiten. Dan heeft men een totaal plaatje. Zoals het nu vermeld staat kan men nooit waarnemen of de opnames van nieuwe of oude schades zijn (voor of na 19 maart), en datgene gaat ook op voor de besluiten.

Member for

49 jaar

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 08/06/2018 - 16:50

Als antwoord op door Anoniem (niet gecontroleerd)

Permalink

Jenny, Team TCMG
08-06-2018 16:49
Hartelijk dank voor uw suggestie. We gaan kijken hoe we deze gegevens binnenkort aan de statistieken toe kunnen voegen. Mocht u nog andere suggesties hebben dan horen wij dat graag.

Member for

49 jaar

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 13/08/2018 - 13:08

Als antwoord op door Anoniem (niet gecontroleerd)

Permalink

boer Henk
13-08-2018 13:07
Onderhand 2 maanden verder, maar nog steeds niet gebeurt. Is dit de normale gang van zaken, dan is het ook geen wonder dat men totaal niet opschiet met de afhandeling van de reeds lopende zaken.

Reactie toevoegen

Datum