De week in cijfers: 56 besluiten, 176 nieuwe meldingen

02-11-2018

Met 56 nieuwe besluiten is het totale aantal besluiten van de Commissie deze week op 1.372 gekomen. We ontvingen 176 nieuwe schademeldingen en 14 meldingen van een acuut onveilige situatie.

Opvallend is deze week de flinke groei van het aantal schadeopnames, maar een belangrijk deel van deze groei is er maar één keer. Naast de reguliere opnames die deskundigen in onze opdracht doen, stegen de cijfers deze week eenmalig door twee andere categorieën van schadeopnames.

De eerste categorie zijn de calculaties die vanachter het bureau worden gedaan met betrekking tot 1.935 schademeldingen die ooit bij het CVW zijn gedaan en waar destijds ook al een deskundige is geweest.

De tweede groep schadeopnames bestaat uit een bulk van opnames door woningcorporaties. Het is belangrijk om te weten dat het nog best wat tijd zal kosten voor deze in een adviesrapport zijn omgezet en de Commissie er een besluit over kan nemen.

In totaal is er nu ruim 4 miljoen euro aan vergoedingen aan bewoners toegewezen. Klik hier voor het overzicht van alle cijfers.

Reactie toevoegen

Uw reactie wordt automatisch onder dit nieuwsbericht geplaatst. Vermeld daarom geen persoonlijke gegevens.
 
 

Nieuwsbrief

omslag-nr1-140.jpg

Onze nieuwsbrief verschijnt eens in de twee maanden. U kunt hem ontvangen per post of per mail.

 Aanmelden