Verder naar inhoud
Terug naar overzicht

Beving Westerwijtwerd, dinsdag 17.00 uur: 2.603 schademeldingen

327.jpg

Vandaag, op de zesde dag na de beving in Westerwijtwerd, stond de stand van het aantal nieuwe schademeldingen om 17.00 uur op 2.603.  We ontvingen 77 meldingen van een acuut onveilige situatie.

 

Aanvragen komen zowel telefonisch als via de website bij ons binnen. Het AOS-team bezocht tot nu toe 66 plaatsen waar een AOS was gemeld. Er werden 13 meldingen gegrond verklaard. Op deze adressen worden beveiligingsmaatregelen getroffen.

Schademeldingen per gemeente

Dit kaartje geeft de stand van zaken op 28 mei 2019, 16.00 uur.

Bevestiging van uw melding

Een gevolg van het grote aantal schademeldingen is dat we enige tijd nodig hebben voor het verwerken van deze aanvragen tot schadevergoeding. Dat betekent dat de ontvangstbevestiging mogelijk later op uw mat belandt dan binnen de gewoonlijke periode van een week.

Schade melden

Doe hier een schademelding of een melding van een acuut onveilige situatie. Als er sprake is van een levensbedreigende situatie, bel dan 112.

Onze bereikbaarheid

Op Hemelvaartsdag zijn we niet telefonisch bereikbaar. Het schadeloket is op werkdagen open van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.30 uur. U kunt wel altijd een acuut onveilige situatie of schade melden via onze website.

Updates

Ook in de komende dagen zullen we geregeld nieuwe updates geven van de stand van zaken.